loading…

O persoană a murit într-o explozie produsă aseară la fabrica de armament Arsenal, cea mai mare din Bulgaria, a anunțat Ministerul bulgar de Interne, după ce luna trecută doi angajați au murit într-o altă explozie produsă în fabrică, relatează Reuters.

Explozia a avut loc aseară în jurul orei locale 22.20, la unitatea de producție a fabricii Arsenal situată în orașul Măglij, din centrul țării, situat la 250 de kilometri est de capitala Sofia, a declarat sâmbătă pentru Reuters un purtător de cuvânt al Ministerului bulgar de Interne.

În explozie, a murit un bărbat în vârstă de 52 de ani, a precizat aceeași sursă, adăugând că nu s-au înregistrat răniți.

Procurorii bulgari au deschis o anchetă în acest caz pentru a investiga cauza exploziei.

Luna trecută, doi angajați au murit într-o altă explozie produsă într-o unitate a fabricii situată în orașul Kazanlak, fiind urmată de un incendiu.

În 2014, mai multe explozii puternice au avut loc la o fabrică de armament bulgară din localitatea Gorni Lom, la 145 de kilometri nord-vest de Sofia, în care au murit 15 persoane.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/explozie-la-fabrica-de-armament-arsenal-din-bulgaria-o-persoana-a-murit-23961.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/explozie-la-fabrica-de-armament-arsenal-din-bulgaria-o-persoana-a-murit-23961-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv