Autor:
Dodo Romniceanu
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii
| 192 Vizualizari

O instanță din Los Angeles a acceptat cererea de restricție temporară depusă de frumoasa actriță Amber Heard împotriva soțului său, superstarul Johnny Depp, cu care se află în proces de divorț. Argumentele și dovezile depuse de Amber – înregistrări video și audio – l-au convins pe magistratul care judecă această speță că femeia a fost victima agresiunilor fizice venite din partea celebrului său soț.

Astfel, actorul în vârstă de 52 de ani nu are voie să se apropie și nici să încerce să ia legătura cu soția sa, Amber Heard, care a depus documentele pentru divorț la începutul acestei săptămâni, invocând diferențe ireconciliabile.

Vineri, Heard a reușit să demonstreze că bărbatul cu care se căsătorise în urma cu 15 luni a lovit-o cu telefonul mobil, arătând că vânătăile de dată recentă de pe fața sa au fost produse în urma respectivului incident. Actrița a mai precizat că partenerul său de viața consumase alcool și era drogat când a agresat-o, acesta nefiind însă primul incident de violență domestică petrecut pe parcursul căsniciei lor. Trei episoade extrem de violente s-ar fi produs în ultimele șase luni ale mariajului lor, actrița afirmând în fața instanței că se teme pentru viața sa. Potrivit avocatei actriței, Amber a mâncat bătaie chiar și pe 21 aprilie, zi în care aniversa 30 de ani de viață, scrie dailymail.co.uk. Ultimul a fost comis pe 21 mai, la numai o zi după moartea mamei actorului.

De altfel, contuziile de la nivelul frumosului său chip au fost văzute și fotografiate de toată puzderia de paparazzi aflată vineri la ieșirea Tribunalului din Los Angeles.

Amber Heard a avut o violentă cadere nervoasă, la scurt timp după ce a urcat în mașina venită s-o preia de la tribunal, fiind surprinsă plângând în hohote în mijlocul mai multor persoane apropiate venite s-o susțină în aceast moment dificil. Mai multe imagini dramatice pot fi vizionat în galeria atașată acestui text.

În documentele de divorț depuse la un tribunal din Los Angeles, Amber Heard, 30 de ani, a indicat faptul că separarea cuplului s-a produs pe 22 mai – la două zile după ce mama actorului Johnny Depp, Betty Sue Palmer, s-a stins din viață. 

Amber Heard a solicitat instanţei să îi acorde dreptul de a beneficia de pensie alimentară de la soţul ei, însă starul hollywoodian a depus la tribunal un document prin care a cerut judecătorului să respingă solicitarea soţiei sale.

Aflat în Portugalia la un festival de muzică unde interpretează alături de formația sa Hollywood Vampires, Johnny Depp nu s-a prezentat până acum în fața instanței, dar a angajat-o pe avocata Laura Wasser, o expertă în divorţuri ale celebrităţilor, pentru a-l reprezenta la tribunal, precizează site-ul TMZ.com.

Johnny Depp şi Amber Heard s-au căsătorit pe 3 februarie 2015. Cei doi actori s-au cunoscut în 2011 în timpul filmărilor de la lungmetrajul ”Jurnalul unui iubitor de rom/ The Rum Diary”.

Relaţia lor a început după ce Johnny Depp s-a despărţit, după 14 ani, de actriţa şi cântăreaţa franceză Vanessa Paradis. Depp şi Paradis au împreună doi copii – Lily-Rose, născută în 1999, şi Jack, născut în 2002. Johnny Depp, născut pe 9 iunie 1963, este un actor, producător şi muzician american, care a devenit cunoscut la începutul anilor 1980 graţie serialului de televiziune ”21 Jump Street”.

De atunci, artistul american a dorit să se desprindă de imaginea de june-prim şi s-a consacrat interpretării unor personaje originale şi chiar excentrice, precum Edward din ”Edward Mâini-de-foarfece”, Raoul Duke din ”Spaima şi scârbă în Las Vegas”, Ichabod Crane din ”Legendă călăreţului fără cap”, Jack Sparrow din franciză ”Piraţii din Caraibe”, Pălărierul cel nebun din ”Alice în Ţară Minunilor” şi Barnabas din ”Umbre întunecate”. A interpretat şi personaje inspirate din realitate, precum Ed Wood în filmul cu acelaşi titlu, Joseph D. Pistone în ”Donnie Brasco”, George Jung în ”Visul alb” şi John Dillinger în ”Inamicii publici”. A interpretat şi rolul amerindianului Tonto în ”Legendă călăreţului singuratic”. La începutul anilor 1990 a început să colaboreze cu cel care a devenit regizorul sau fetiş, Tim Burton, care îi este şi un foarte bun prieten, alături de care a turnat opt filme.

Johnny Depp este considerat unul dintre cele mai mari staruri de cinema din lume, iar filmele în care a fost distribuit de-a lungul anilor au generat încasări de peste 7,6 miliarde de dolari pe plan mondial. Starul american a primit trei nominalizări la Oscar, trei nominalizări la premiile BAFTA şi a câştigat un Glob de Aur.

Tag-uri:
divort Johnny Depp, Amber Heard lovita, Amber Heard batuta, Johnny Depp drogat, divort Amber Heard, moarte mama Johnny Depp, Depp Vanessa Paradis, Depp Winona Ryder

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/amber-heard1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/amber-heard1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Dodo Romniceanu | sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii | 192 Vizualizari O instanță din Los Angeles a acceptat...

Preluat de la EVZ