Autor:
Anca Simionescu
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii
| 40 Vizualizari

Tânărul de 33 de ani are o poveste de viață incredibilă, care a făcut să plângă telespectatorii

Tudor Nicolescu are 33 de ani și o poveste de viață incredibilă, care a smuls lacrimi juraților de la „Chefi la cuțite” când acesta s-a prezentat la preselecțiile show-ului de la Antena 1. Duminica aceasta, de la 22.00, telespectatorii Antena 1 îl pot revedea pe Tudor la „Bravo, România!” pentru că povestea sa și-a găsit susținători: echipa angajaților unei firme de servicii IT e decisă să lupte pentru el și să obțină cele mai bune note din partea lui Mihai Petre, Mirabela Dauer, Răzvan și Dani.

Tudor Nicolescu are o familie frumoasă, o fetiță minunată și este pasionat de muzică și bucătărie. A fost dansator dar și-a pierdut un picior în urma unui accident. Acum opt ani a suferit un accident de tren, în urma căruia i-a fost amputat un picior. Se afla pe peronul gării din Brașov și, ironic, se pregătea să meargă la preselecții pentru trupa de dans a lui Edi Stancu. A fost agățat sub șinele unui vagon. Ajuns pe masa de operație, nu a stat pe gânduri și le-a cerut medicilor să îi amputeze piciorul și să-i salveze astfel viața, deși el era dansator. Cu o tărie demnă de eroii din filme, Tudor nu s-a lăsat descurajat, ci a continuat să privească viața cu optimism. Chiar dacă nu a mai putut dansa, pasiunea pentru muzică l-a făcut să se îndrepte către meseria de DJ și dorința de a-i face pe alții să danseze. O altă mare pasiunea a sa, bucătăria, i-a fost insuflată de mic în familie.

Tudor are nevoie de o proteză nouă la picior pentru a-și putea continua activitățile și pentru a avea grijă de familia lui. Și cum nu ar fi de ajuns, și fetița lui are problem de sănătate: la numai 4 ani a început să aibă dificultăți în a auzi. Cu două proteze auditive performante, această deficiență ar putea fi ținută sub control, astfel încât fetița să nu-și piardă auzul. Familia Nicolescu nu are însă posibilitățile financare necesare acoperirii acestor tratamente. Dar pentru ei, intră în luptă la „Bravo, România!” o echipă de români sufletiști, impresionați de povestea lor: IT-iștii care-și spun pe scenă Star Team vor prezenta cel mai bun program al lor duminică seara la Antena 1.  

Tag-uri:
Tudor Nicolescu, Mihai Petre, Mirabela Dauer, Edi Stancu, Familia Nicolescu, Star Team

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/asc-9633-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/asc-9633-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Anca Simionescu | sâmbătă, 28 mai 2016 | 0 Comentarii | 40 Vizualizari Tânărul de 33 de ani are...

Preluat de la EVZ