Autor:
Mircea Marian
| sâmbătă, 28 mai 2016 | 11 Comentarii
| 379 Vizualizari

Traian Basescu

Fostul preşedinte Traian Băsescu a calificat drept “ameninţări mincinoase” afirmaţiile lui Vladimir Putin în cazul României, precizând că acesta a coborât la nivelul unui propagandist şi că preşedintele Iohannis, premierul Cioloş şi ministrul de externe Comănescu ar trebui să aibă o reacţie.

“Vladimir Putin este un lider de care trebuie să ţii cont. Din păcate pentru prestigiul său, pe 27 mai, la Atena, a făcut o declaraţie care îl coboară la nivelul de simplu propagandist, afirmând, citez, <>, adăugând că <<în aceeaţi situaţie se află şi Polonia>>, potrivit Reuters. Categoric este un mesaj pentru populaţie şi nu pentru oamenii politici avizaţi” a scris Băsescu, pe pagina personală de Facebook, citat de mediafax.ro.

Fostul şef de stat mai spune că oamenii politici avizaţi ştiu foarte bine că obiective industriale strategice, aglomerări urbane sau obiective militare din România au devenit ţinte posibile pentru armata Federaţiei Ruse imediat după intrarea în NATO.

“Faptul că pe teritoriul României şi Poloniei se dezvoltă un sistem defensiv de apărare antirachetă pentru cele două ţări şi pentru spaţiul european nu este decât o reacţie de răspuns, o reacţie de apărare, o reacţie de descurajare a agresivităţii posibile a Federaţiei Ruse. Oare de ce o fi ţinut Vladimir Putin să coboare la nivelul unui propagandist care are ca obiectiv dezinformare românilor ? PS-Domnule Preşedinte Iohannis, Domnule Prim Ministru Cioloş, Domnule Ministru Comănescu, chiar nicio reacţie la ameninţările mincinoase ale lui Vladimir Putin?”, a mai spus Băsescu.Tag-uri:
vladimir putin, traian basescu, klaus iohannis, ciolos, polonia

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/traian-basescu-nu-isi-doreste-controverse-in-cazul-colectiv-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/traian-basescu-nu-isi-doreste-controverse-in-cazul-colectiv-465x390.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | sâmbătă, 28 mai 2016 | 11 Comentarii | 379 Vizualizari Traian Basescu Fostul preşedinte Traian Băsescu a...

Preluat de la EVZ