loading…

Un tânăr din Ploiești a furat, în această după-amiază, un autobuz, după care a intrat cu acesta în parapeți, fiind transportat la spital pentru un control medical.

Potrivit Poliției Prahova, incidentul s-a petrecut în zona Gării de Sud din Ploiești.

Tânărul, în vârstă de 19 ani, din Ploiești, a profitat de faptul că șoferul era coborât din autobuz și a plecat la volanul mijlocului de transport în comun.

“Șoferul autobuzului era coborât din mijlocul de transport, iar tânărul s-a urcat și a plecat cu autobuzul. Se fac verificări acum, să vedem dacă erau cheile în contact sau nu”, a declarat, pentru Mediafax, purtătorul de cuvânt al IJP Prahova, Raluca Brezeanu.

Potrivit sursei citate, tânărul nu a reușit să meargă decât câțiva metri cu autobuzul, pentru că în scurt timp a provocat un accident.

“A mers câțiva metri și a intrat cu autobuzul în parapeți. În urma coliziunii, tânărul nu a fost rănit”, a spus Brezeanu.

Tânărul a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Ploiești pentru un control medical, inclusiv psihiatric.

Potrivit polițiștilor, în acest caz a fost deschis un dosar de cercetare penală, urmând să se stabilească dacă și șoferul autobuzului va fi tras la răspundere.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-un-tanar-a-furat-un-autobuz-dupa-care-a-intrat-cu-acesta-in-parapeti-23977.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-un-tanar-a-furat-un-autobuz-dupa-care-a-intrat-cu-acesta-in-parapeti-23977-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv