loading…

Un accident grav a avut loc în această dimineață, în jurul orei 10:45, în zona CUG din Iași. Un Volkswagen Vento condus de un agent de la postul de poliție din Scânteia a fost izbit violent din spate de o autoutilitară Iveco.

Potrivit ziaruldeiasi.ro, autoturismul Volkswagen condus de polițist era plin de pasageri. Mașina circula dinspre Ciurea spre Iași. Aproape de Hotel Capitol din CUG, șoferul a semnalizat pentru a vira la stânga, dar din spate a fost lovit puternic de o autoutilitară Iveco.

Trei persoane din Volkswagen au fost rănite, în starea cea mai gravă fiind o femeie de 80 de ani căreia i s-au administrat calmante la fața locului de către membrii echipajelor de prim-ajutor. Toate victimele au fost transportate la spital.

Șoferii au fost testați, iar rezultatele au arătat că nu consumaseră băuturi alcoolice. În acest caz a fost deschis dosar penal pentru vătămare corporală din culpă și nepăstrarea distanței regulamentare față de vehiculul din față.

Sursă foto: ziaruldeiasi.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-o-autoutilitara-a-izbit-masina-unui-politist-trei-persoane-ranite-galerie-foto-23956.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-o-autoutilitara-a-izbit-masina-unui-politist-trei-persoane-ranite-galerie-foto-23956-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv