Autor:
Alexandru Toader
| vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii
| 50 Vizualizari

Costel Gâlcă

Clubul Espanyol Barcelona a anunțat, pe site-ul oficial, că va încheia acordul pe care îl are cu tehnicianul Costel Gâlcă, dar și cu „secunzii” acestuia, Dumitru Uzunea și Julian Jimenez.

Contractul românului cu Espanyol se încheie pe 30 iunie, dar, cel mai probabil, Gâlcă își va anunța plecarea dintre „papagali” săptămâna viitoare.

„Clubul Espanyol Barcelona l-a informat pe antrenorul Costel Gâlcă și pe secunzii săi că a decis să nu le prelungească contractele scadente în data de 30 iunie. Espanyol apreciază profesionalismul și dedicarea celor care au dus la bun sfârșit obiectivul stablit, salvarea de la retrogradare. Într-un sezon destul de complicat pentru Espanyol, Gâlcă și staff-ul său au reușit să mențină echipa în elita fotbalului spaniol, demonstrându-și încă o dată atașamentul față de culorile lui Espanyol. Clubul nostru dorește să le ureze mult succes în continuare” au scris catalanii pe site-ul oficial.

Antrenorul român a condus echipa catalană în 26 de jocuri în toate competițiile din acest sezon. 8 victorii, 13 înfrângeri și 5 remize e palmaresul lui Gâlcă pe banca lui Espanyol.

Tag-uri:
Costel Galca, La Liga, antrenor, Espanyol, Espanyol Barcelona

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/galca-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/galca-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialFotbal extern
Autor: Alexandru Toader | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii | 50 Vizualizari Costel Gâlcă Clubul Espanyol Barcelona a anunțat, pe...

Preluat de la EVZ