Perechea Horia Tecău/Jean-Julian Rojer, favoriți numărul doi, a pierdut, astăzi, scor 7-5, 6-4, 6-3, meciul cu echipa Pablo Cuevas/Marcel Granollers-Pujol, și au fost eliminați în turul doi al turneului de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari.

Tecău și Rojer, semifinaliști anul trecut la Roland Garros, au fost eliminați după o partidă care a durat 2 ore și patru minute. Primul set le-a revenit favoriților numărul doi, care au reușit să întoarcă scorul, după ce au fost conduși cu două game-uri. De la 3-1 pentru spanioli, Rojer și Tecău au reușit să egaleze câștigând trei game-uri consecutive. Pe final, manșa s-a echilibrat, iar, în final, perechea româno-olandeză și-a adjudecat primul set, scor 7-5.

Următorul set a fost la discreția spaniolilor, cărora le-a fost de ajuns să câștige o singură dată contra serviciului pentru a-și menține avantajul și a-și trece în cont actul secund, scor 6-4. S-a intrat în decisiv, unde, Cuevas și Granollers au reușit să câștige pe serviciul adversarilor la scor de 3-3, apoi și n-au mai cedat avantajul până la final, impunându-se cu scorul de 6-3.

Tecău și Rojer, favoriți numărul 2, au rămas astfel cu un cec de 19.000 de euro și 90 de puncte ATP. Horia Tecău rămâne totuși în competiție, el făcând pereche la dublu mixt cu Simona Halep.

rootstireaActualitate/Esential
Perechea Horia Tecău/Jean-Julian Rojer, favoriți numărul doi, a pierdut, astăzi, scor 7-5, 6-4, 6-3, meciul cu echipa Pablo Cuevas/Marcel Granollers-Pujol, și au fost eliminați în turul doi al turneului de la Roland Garros, dotat cu premii totale în valoare de 32.017.500 de dolari. Tecău și Rojer, semifinaliști anul trecut la...

Preluat de la romania ntv