Perechea Simona Halep/Horia Tecău a fost învinsă, scor 5-7, 6-7, în runda inaugurală a turneului Mare Șlem de la Roland Garros, în proba de dublu mixt, de echipa Yung Jan Chan/Max Mirnyi, favoriți numărul 7 pe lista capilor de serie.

Primul set a fost o desfășurare surprinzătoare. Simona Halep și Horia Tecău s-au desprins la 2-0, însă perechea Chan/Mirnyi a revenit imediat și a egalat la 2. La scorul de 5-5, adversarii cuplului român a reușit să câștige împotriva serviciului, iar apoi, au închis setul în favoarea lor, cu 7-5.

În manșa secundă, fiecare echipă a reușit câte două break-uri, iar setul s-a decis în prelungiri, unde Chan/Mirnyi au tratat mult mai bine momentele importante și s-au impus cu 7-3. S-a terminat 7-5, 7-6, pentru perechea Yung Jan Chan/Max Mirnyi, care va juca, în turul doi al turneului de la Roland Garros, împotriva cuplului Jelena Jankovic/Nenad Zimonjic.

Halep și Tecău vor participa în proba de dublu-mixt la Jocurile Olimpice de vară de la Rio de Janeiro. Cei doi au mai jucat doar două meciuri împreună în proba de dublu mixt, în ediția din 2015 de la US Open, atunci când au trecut de perechea Marrero-Santana/Parra-Santonja (6-1, 6-2) și Goerges/Zimonjic (6-2, 7-5). Simona s-a retras înainte de meciul din sferturile de finală cu perechea formată din Hingis și Paes.

rootstireaActualitate/Esential
Perechea Simona Halep/Horia Tecău a fost învinsă, scor 5-7, 6-7, în runda inaugurală a turneului Mare Șlem de la Roland Garros, în proba de dublu mixt, de echipa Yung Jan Chan/Max Mirnyi, favoriți numărul 7 pe lista capilor de serie. Primul set a fost o desfășurare surprinzătoare. Simona Halep și...

Preluat de la romania ntv