loading…

Un incendiu puternic a izbucnit, în această dimineață, la un hotel de patru stele din Predeal, 120 de turiști fiind evacuați, incendiul pornind dintr-un vestiar de la demisol.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru situații de Urgență (ISU) Brașov, cpt. Ciprian Sfreja, toți cei 120 de turiști care se aflau în hotel au fost evacuați.

ISU a intervenit cu patru echipaje SMURD și patru autospeciale cu apă și spumă pentru stingerea incendiului care a fost lichidat.

„Două turiste au avut nevoie de îngrijiri medicale. Una în vârstă de 68 de ani din Germania, care a fost intoxicată ușor cu fum și alta din Olanda, în vârstă de 70 de ani, care a suferit un atac de panică. Victimele nu au fost transportate la spital și sunt în afara oricărui pericol. S-a intervenit prompt și s-a lichidat incendiul astfel încât focul nu s-a extins la camerele hotelului“, a precizat Sfreja, pentru Mediafax.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/incendiu-intr-un-hotel-din-predeal-120-de-turisti-au-fost-evacuati-23901.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/incendiu-intr-un-hotel-din-predeal-120-de-turisti-au-fost-evacuati-23901-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv