loading…

O grefieră la Judecătoria Alba Iulia, originară din Vâlcea, care obținuse postul scos la concurs de Curtea de Apel Alba Iulia la sfârșitul anului trecut cu note foarte bune, a fost găsită, vineri, spânzurată în apartamentul pe care îl închiria.

Potrivit IPJ Alba, tânăra de 26 de ani, originară din Vâlcea, care lucra ca grefieră la Judecătoria Alba Iulia, a fost găsită spânzurată vineri, în apartamentul în care locuia în chirie, potrivit Mediafax.

Tânăra locuia împreună cu o colegă de serviciu care a plecat mai devreme de acasă și, sesizând că grefiera nu a ajuns la muncă, l-a rugat pe proprietarul apartamentului să verifice.

Proprietarul a găsit ușa descuiată și cadavrul tinerei, anunțând imediat Poliția.

Cadavrul a fost ridicat de medicii legiști în vederea efectuării necropsiei, iar cercetările continuă.

Tânăra obținuse unul din posturile scoase la concurs de Curtea de Apel Alba Iulia la sfârșitul anului trecut, luând note foarte bune la cele trei probe și promovând examenul cu media generală peste 9.00.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/grefiera-gasita-spanzurata-in-apartamentul-pe-care-il-inchiria-23921.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/grefiera-gasita-spanzurata-in-apartamentul-pe-care-il-inchiria-23921-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv