Autor:
Ionuţ MureşanRadu Andreea | vineri, 27 mai 2016 | 1 Comentarii
| 837 Vizualizari

Cazul morţii lui Dan Condrea

Camerele de supraveghere de la Primăria Corbeanca au surprins două autorurisme Opel Astra H, ambele de culoare argintie, însă pe înregistrare nu apare maşina condusă de Dan Condrea, Opel Astra J. Ce comunicat de presă a trimis Parchetul cu privire la traseul făcut de fostul patron Hexi Pharma.

Update: Parchetului General a a anunțat că a reconstituit parțial traseul mașinii lui Dan Condrea înainte de producerea accidentului de duminică seară, dar nu a oferit date concrete. Vă prezentăm mai jos comunicatul integral:

“În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, procurori ai Secției de urmărire penală și criminalistică din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție au reconstituit parțial traseul dinaintea producerii accidentului de circulație, inclusiv prin valorificarea unor înregistrări video surprinse de camerele de supraveghere stradală.

Totodată, s-a dispus în cauză efectuarea unor analize ADN şi au fost audiaţi o serie de martori.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică

În imaginile video, duminică, 22 mai, atunci când şi-a pierdut viaţa patronul Hexi Pharma  camerele de monitorizare a traficului de la Primărie au surprins, chiar înainte de producerea tragediei, la 18:28:21, un autoturism Opel Astra H de culoare argintie, pentru ca zece minute mai tâziu, la 18.38:56, să apară o maşină aproape identică.

Singura diferenţă între cele două autoturisme este că primul pare că este echipat cu jenţi de aluminiu, iar celelalt nu. În rest, ornamentul cromat de sub lunetă şi forma farurilor spate confirmă că este vorba despre acelaşi model. De menţionat este că modelul Opel Astra J condus de Dan Condrea nu are respectivul ornament cromat sub lunetă, ci sigla producătorului.

În condiţiile în care maşina martorei Gabriela Monica Pelin apare în imagini la 18:42:13, care susţine că a fost depăşită de Condrea cu circa 110 km/h la oră, ea având 90km/h, se naşte întrebarea unde este maşina condusă de patronul Hexi Pharma, care af fi trebuit să părăsească localitatea Corbeanca pe acelaşi drum?

Mergând pe urmele polițiștiilor care anchetează cazul morții suspecte a fostului patron al Hexi Pharma, „Evenimentul zilei” a descoperit că oamenii legii caută, și acum, dovada că Dan Condrea a trecut, cu mașina, pe drumul pe care a fost găsit mort, între localitățile Corbeanca și Buftea, din județul Ilfov

Enigmele morții lui Dan Condrea sunt departe de a fi elucidate, la cinci zile de la accidentul teribil în care și-a pierdut viața. O confirmă martorii pe care reporterii „Evenimentul zilei” i-au găsit pe traseul pe care se presupune că s-a deplasat patronul Hexi Pharma, duminică, înainte de a fi găsit mort. Niciunul dintre localnicii și oficialii din comuna Corbeanca pe care i-am întrebat nu pot confirma că afaceristul a trecut pe DJ 101 Corbeanca-Buftea. 

Tag-uri:
Hexi Pharma, Opel Astra, Dan Condrea, Gabriela Monica, video, dan condrea, dan condrea a murit, accident dan condrea, condrea accident, accident, dan condrea accident, condrea accident moarte, corbeanca, hexi pharma, hexi pharma scandal, scandal dezinfectanti diluati, dezinfectanti diluati

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dan-condrea-accident-camere-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dan-condrea-accident-camere-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Ionuţ Mureşan,  Radu Andreea | vineri, 27 mai 2016 | 1 Comentarii | 837 Vizualizari Cazul morţii lui Dan Condrea Camerele...

Preluat de la EVZ