loading…

Doi miri au cerut ajutorul polițiștilor sibieni, după ce au rămas fără darul de nuntă în valoare de 120.000 de lei.

Darul de nuntă a dispărut a doua zi după petrecere, din casa proaspeților căsătoriți, în timp ce aceștia petreceau cu prietenii în oraș.

„A fost depusă o reclamație. Ea face obiectul unui dosar penal instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Săliște, iar polițiștii au deschis o anchetă și există un cerc de suspecți”, a precizat pentru Agerpres Luciana Lazăr, purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) Sibiu.

Mirele a povestit pentru stirileprotv.ro, că cel mai probabil a fost filat și hoții știau că ei sunt plecați de acasă și au reușit să intre prin curtea casei lor. În momentul în care hoții controbăiau prin casă și furau darul de nuntă ei petreceau alături de rude și prietenii apropiați la căminul cultural din satul în care locuiesc.

Având în vedere circumstanțele, principalii suspecți sunt cei care știau că mirii sunt plecați și că au lăsat darul de nuntă acasă, pradă lor. La nunta celor doi tineri din județul Sibiu au participat peste 350 de persoane, astfel că polițiștilor le va fi greu, în lipsa unor urme clare, să restrângă cercul de suspecți.

Cei doi miri și-au propus să plece în luna de miere după nuntă, însă acum se văd nevoiți să își amâne planurile până când vor recupera banii.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/doi-miri-au-ramas-fara-darul-de-nunta-dupa-ce-hotii-le-au-furat-banii-23908.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/doi-miri-au-ramas-fara-darul-de-nunta-dupa-ce-hotii-le-au-furat-banii-23908-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv