Autor:
Otilia MateiAnca Simionescu | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii
| 286 Vizualizari

Accident pe DN21

Vineri, 27 mai, la orei 15.00, a avut loc un grav accident rutier la ieşire din Slobozia. Un camion a derapat pe carosabil şi a lovit un microbuz în care se aflau 12 persoane, printre care doi elevi de la seminarul teologic.

Un camion cu număr de Suceava a alunecat pe carosabil şi a agăţat pe partea stângă un microbuz în care se aflau 12 persoane. Incidentul s-a soldat cu o victimă şi mai mulţi răniţi, printre care şi şoferul microbuzului care a fost lovit la spate. Victima este o tânără, dar în acest moment nu se cunosc mai multe detalii. Şi şoferul camionului a solicitat ajutorul cadrelor medicale. 

Una dintre persoanele rănite are capul zdrobit şi se află în stare critică. Un elicopter SMURD a ajuns la faţa locului pentru a transporta răniţii la spitalele din zonă.

“Accidentul a avut loc în jurul orei 15. 00. Un microbuz care circula spre Călăraşi s-a lovit frontal cu un TIR, la iesirea din municipiul Slobozia”, transmite, pentru EVZ, purtătorul de cuvânt al ISU Călăraşi. “În microbuz se aflau 13 persoane. O femeie a murit pe loc. Alte victime au fost transportate la spital. Au fost trei ambulanţe SMURD, una pentru victime multiple şi mai multe autospeciale ale Serviciului Judeţean de Ambulanţă Ialomiţa”, a mai adăugat acesta.

La faţa locului au intervenit 3 echipaje Smurd, o ambulanţă şi un echipaj de descarcerare. În acest moment poliţia face măsurătorile.

Incidentul s-a produs chiar în faţa cimitirului, într-o zonă cunoscută de localnici drept “a morţii” deoarece aici se întâmplă aproape săptămânal câte un accident grav de circulaţie.

Traficul este întrerupt pe DN21.

Ştire în curs de actualizare.

Tag-uri:
accident rutier, accident slobozia, dn21, accident dn21, accident circulatie slobozia, accident rutier slobozia, accident rutier slobozia dn21, microbuz lovit, camion a derapat

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident_3-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident_3-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Otilia Matei,  Anca Simionescu | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii | 286 Vizualizari Accident pe DN21 Vineri, 27 mai,...

Preluat de la EVZ