loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă – județul Constanța o autoutilitară marca Citroen care era căutată de autoritățile italiene, figurând în bazele de date ca fiind furată.

Ieri, în jurul orei 08.50, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român T.I., în vârstă de 49 de ani, domiciliat pe raza județului Cluj, care conducea o autoutilitară marca Citroen cu numere de înmatriculare italiene.

Verificările efectuate în bazele de date de către polițiștii de frontieră au stabilit că autoutilitara în cauză era căutată de autoritățile din Italia, aceasta fiind declarată furată.

Față de cele constatate, conducătorul autoutilitarei a declarat că aceasta i-a fost încredințată de către un prieten în scopul înmatriculării în Republica Bulgaria, fără a avea cunoștință despre faptul că aceasta este căutată de autorități.

Autoutilitara, evaluată la aproximativ 20.000 de lei, a fost indisponibilizată la sediul S.P.F. Negru Vodă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la „furt”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/autoutilitara-furata-din-italia-descoperita-in-p-t-f-negru-voda-23902.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/autoutilitara-furata-din-italia-descoperita-in-p-t-f-negru-voda-23902-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv