Autor:
Carmen Anghel
| vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii
| 27 Vizualizari

Aladin, o poveste iubita de copii si de oameni mari

Teatrul „Stela Popescu” vă invită în zilele de 13, 14 şi 15 iunie, ora 10.00, la Sala Mare a Palatrului Naținal al Copiilor din Bucuresti, la avanpremiera musicalului „ALADIN” de Roman Vlad, un spectacol plin de vervă, de dinamism, în regia lui Cătălin Voineag, scenografia Viorica Petrovici.

În distribuţie: STELA POPESCU, alături de tineri balerini, solişti vocali, laureaţi ai unor prestigioase concursuri internaţionale. Biletele se pot achiziţiona de la Casa de  bilete a Palatului Naţional al Copiilor şi online pe www.startickets.ro.

„Vor fi  trei zile de spectacole, unde vor străluci vedetele noastre – în primul rând copiii: BOGDAN – în rolul lui ALADIN, ROBERTA – JASMINA, JENNIFER – ALI, de fapt întreaga echipă, din care nu lipseşte STELA POPESCU – în rolul  MAMEI. Un spectacol cu dansuri incendiare, cu dialoguri şi momente de mister care vor cuceri auditoriul, un spectacol”, se  arată în prezentarea Teatrului.

Tag-uri:
Palatului Na, Aladin, Stela Popescu, Jasmina, Bogdan, avanpremiera, Teatrul „Stela Popescu”

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/afis-final-aladin-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/afis-final-aladin-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialCultură
Autor: Carmen Anghel | vineri, 27 mai 2016 | 0 Comentarii | 27 Vizualizari Aladin, o poveste iubita de copii si de...

Preluat de la EVZ