Autor:
Daniel Teodoreanu
| joi, 26 mai 2016 | 0 Comentarii
| 871 Vizualizari

VIRGINELE AU CEDAT si au facut-o


Cine crede că virginele nu au anumite instincte, se înşală amarnic.

Cele 25 de femei din Marea Britanie care au născut în ultimii cinci ani deşi erau virgine, confirmă această constatare.

Conform descopera.ro, totul are legătură cu fertilizarea in vitro, nicidecum cu vreo minune. “Când le întreb de ce vin să facă acest tratament, deseori ele răspund că sunt pregătite să nască un copil, dar că nu vor să mai aştepte să găsească un partener potrivit”, a declarat Maha Ragunath, de la clinica Care Fertility din Nottingham.

“Ele sunt extrem de fericite să meargă mai departe în viaţă, pe cont propriu, şi nu le pasă de implicaţiile care ar putea apărea sau cum se vor descurca într-o viitoare relaţie”, a mai spuns doctora.

“Ce reprezintă un copil pentru aceste femei? Un ursuleţ de pluş pe care îl ia de pe o etajeră? Mesajul naturii este că un bărbat şi o femeie pot avea copii şi sunt tristă să văd ca noi denaturăm asta. Rolul diminuat al tatălui nu este de dorit pentru un copil. Idealul este ca un copil să aibă o mamă şi un tată care să fie un cuplu căsătorit. Toate dovezile arată că acest context este cel mai bun pentru un copil”, a subliniat Josephine Quintavalle, membră a Comitetului pentru Eticile Reproducerii.Tag-uri:
virgine, virgine cedat, caz virgine, caz incredibil, virgine incredibil, femei virgine, fete virgine, minune, controversa

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/virginele-au-cedat-si-au-facut-o-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/virginele-au-cedat-si-au-facut-o-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | joi, 26 mai 2016 | 0 Comentarii | 871 Vizualizari VIRGINELE AU CEDAT si au facut-o Cine...

Preluat de la EVZ