loading…

Peste 400 de locuri de muncă sunt disponibile în Spațiul Economic European, cele mai multe dintre ele fiind în Germania, potrivit Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Angajatorii din Spațiul Economic European oferă, prin intermediul rețelei EURES, 432 de locuri de muncă, conform Agenției Naționale pentru Ocuparea Forței de Muncă (ANOFM).

Cele mai multe posturi vacante, 95, sunt în Germania. Dintre acestea, 15 sunt pentru factori poștali, 15 pentru electricieni în construcții, 10 pentru educatoare, șapte pentru șoferi de camion și patru pentru lăcătuși mecanici. De asemenea, se mai caută asistenți medicali de geriatrie, dezvoltatori de aplicații IT, tinichigii, instalatori, coordonatori pentru Departamentul de Planificare Financiară, Visual Designeri și tâmplari. Germania mai pune la dispoziție câte un post de sudor MAG, asistent medical în pediatrie, asistent medical generalist și Go Backend Developer.

Marea Britanie oferă 70 de locuri de muncă pentru îngrijitori de persoane și îngrijitori de persoane la domiciliu.

În Italia se găsesc 30 de posturi de asistenți medicali și 30 de îngrijitori de persoane, în timp ce angajatorii din Suedia caută 20 de femei de serviciu, 15 vopsitori auto, 10 mecanici auto și 10 tinichigii auto.

Potrivit ANOFM, angajatorii din Republica Cehă pun la dispoziție 25 de posturi pentru șoferi profesioniști de camion, 15 pentru șlefuitori/pilitori, 3 pentru șoferi de camion categoria C+E și câte unul pentru șofer de camion (transport intern și internațional) și manager logistică.

Slovacia propune 30 de locuri de muncă pentru șoferi de autocamion, șapte îngrijitori de persoane și un inginer de calitate.

31 de locuri de muncă sunt vacante în Norvegia, dintre care 12 sunt de tâmplari și câte șase de montatori și zugravi. Se mai caută doctoranzi cercetători în comportament uman complex, doctoranzi cercetători în studii internaționale, doctoranzi cercetători în inteligență artificială, doctoranzi cercetători sisteme inteligente, doctoranzi în Departamentul de Informatică și doctoranzi cercetători în domeniul eticii organizaționale.

În Bulgaria sunt libere 10 posturi de operatori rețea de telefonie mobilă și 10 de operatori în industria de prelucrare a lemnului, în timp ce în Finlanda se caută 4 operatori CNC și 3 sudori, iar în Olanda 6 agricultori, mai informează ANOFM.

Cele mai puține locuri de muncă vacante se găsesc în Irlanda – un tinichigiu auto și un vopsitor auto, Spania – un maseur, Austria – un ofițer proiecte europene și Franța – un lucrător în hotel.

Persoanele interesate să ocupe un loc de muncă pot viziona ofertele accesând portalul EURES național, sau se pot prezenta la sediul agenției județene pentru ocuparea forței de muncă de domiciliu sau reședință, unde consilierul EURES îi poate îndruma.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/peste-400-de-locuri-de-munca-sunt-disponibile-prin-reteaua-eures-23870.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/peste-400-de-locuri-de-munca-sunt-disponibile-prin-reteaua-eures-23870-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv