Autor:
Otilia Matei
| joi, 26 mai 2016 | 0 Comentarii
| 48 Vizualizari

Sursă foto: Camera de supraveghere din instituţie

Într-o grădiniţă din Galaţi a fost demarată o anchetă în urma unor înregistrări video în care o educatoare pare bruscată de un părinte.

Este anchetă la o grădiniţă din Galaţi, după ce un părinte nervos s-a dus să îi ceară socoteală educatoarei care îi agresase copilul. Camerele de supraveghere au surprins momentul în care omul o trage de păr în timp ce îi reproşează felul în care s-a purtat cu fiul lui. În imagini se observă cum bărbatul stă ameninţător de aproape de femeie, o apucă de ceafă şi de păr de câteva ori, vorbindu-i destul de animat. 

“L-a luat de păr pe el (n.r. fiul său, Nikita) şi pe încă un băieţel pe nume Cristi şi i-a lovit cap în cap”, declară tatăl copilului agresat.

Directoarea instituţiei a hotărât să trimită imaginile incriminatoare poliţiei, însă cei doi implicaţi în conflict au recunoscut că au exagerat şi au acţionat greşit. Niciunul nu va depune plângere împotriva celuilalt.

Învăţătoare a recunoscut că l-a lovit fiindcă nu mai ştia cum să-l liniştească, băieţelul fiind foarte agitat şi neascultător.

“L-am atins. Nu pot spune că l-am bătut. L-am prins de cap”, a afirmat femeia.

Tag-uri:
galati, educatoare agresata, educatoare, copil agresat, gradinita, gradinita galati

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/clipboard01_211-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/clipboard01_211-465x390-300x294.jpgrootstireaActualitate/EsentialSocial
Autor: Otilia Matei | joi, 26 mai 2016 | 0 Comentarii | 48 Vizualizari Sursă foto: Camera de supraveghere din instituţie Într-o...

Preluat de la EVZ