loading…

Devenit incert pentru Euro 2016 din cauza programului încărcat pe care îl are cu echipa sa de club, Florin Andone nu renunță la gândul participării la turneul final.

Chiar dacă nu va lua parte la stagiul de pregătire din Italia, alături de ceilalți „tricolori“, atacantul Cordobei a anunțat aseară că va veni în România luni, chiar în ultima zi în care pot fi trimise către UEFA loturile de jucători pentru Euro 2016.

Întârzierea sa este cauzată de faptul că duminică, Andone și Cordoba dispută un meci important în vederea calificării în play-off-ul de promovare în Primera Division. Chiar și așa, lucrurile sunt complicate pentru atacant în condițiile în care nu a efectuat nici un antrenament cu echipa națională a României, iar selecționerul Anghel Iordănescu a condiționat prezența în lotul pentru Campionatul European tocmai de acest aspect.

Florin Andone este golgheterul Cordobei în momentul de față și principalul marcator din Segunda Division, cu 20 de reușite în acest sezon.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/florin-andone-a-anutat-ca-luni-vine-in-romania-23892.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/florin-andone-a-anutat-ca-luni-vine-in-romania-23892-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv