loading…

Trei persoane acuzate de trafic de minori și obligarea acetora de a practica prostituția au fost reținute, astăzi, pentru următoarele 30 de zile.

Astfel, în cursul zilei de astăzi, procurorii Direcției de Investigare a Infracțiunilor de Criminalitate Organizată și Terorism – Biroul Teritorial Brăila au dispus reținerea pentru o perioadă de 24 de ore a trei persoane: Eftincă Marcel, Gânguță Traian și Călin Felicia, sub acuzația săvârșirii infracțiunii de trafic de minori în formă continuată.

     În cauză există suspiciunea rezonabilă începând cu anul  2015 și până în prezent, inculpații au racolat, transportat și găzduit mai multe minore cu vârste cuprinse între 13 și 15 ani și profitând de starea a vulnerabilitate a acestora le-au determinat să practice prostituția pe raza municipiilor Brăila și Galați.

    Totodată, din probele administrate în cauză s-a stabilit faptul că inculpatul Gânguță Traian a racolat mai mulți clienți prin postare de anunțuri pe un site de escorte, contra unor sume de bani cuprinse între 100 – 300 lei / oră.

    La data de 26.05.2016, Tribunalul Brăila a dispus arestarea preventivă a inculpaților pentru o perioadă de 30 de zile.

    Cauza este instrumentată împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Brăila.

    Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția Operațiuni Speciale.

    Acțiunea  a fost efectuată cu sprijinul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Galați, Inspectoratului de Poliție Județean Brăila și a jandarmilor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/doi-barbati-si-o-femeie-retinuti-pentru-trafic-de-minori-si-proxenetism-23879.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/doi-barbati-si-o-femeie-retinuti-pentru-trafic-de-minori-si-proxenetism-23879-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv