loading…

Cel puțin 12 persoane au murit și alte zeci au fost rănite, în urma mai multor atentate comise în Irak, în ultimele 24 de ore, informează agenția de știri Associated Press, care citeză surse din cadrul poliției locale.

Cel mai grav atac terorist a avut loc la Tarmiya, un oraș situat la 50 de kilometri nord de Bagdad, unde cinci militari au decedat, în urma exploziei unei bombe în casa pe care aceștia o cercetau, a anunțat poliția.

Un alt atentat a vizat o zonă comercială din districtul Abu Disher în sudul Bagdadului, trei persoane murind și alte zece fiind rănite după explozia unei bombe.

Două bombe au mai fost detonate și într-o zonă comercială din districtul Saba al-Bor în nordul Bagdadului, unde patru persoane au decedat, iar alte 16 au fost rănite.

Oficiali din cadrul autorităților medicale au confirmat rapoartele privind victimele atentatelor.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cel-putin-12-persoane-au-murit-in-irak-in-urma-unei-serii-de-atentate-23883.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cel-putin-12-persoane-au-murit-in-irak-in-urma-unei-serii-de-atentate-23883-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv