loading…

Ministerul Afacerilor Externe informează cetățenii români care se află, tranzitează sau doresc să se deplaseze pe teritoriul Regatului Belgiei că sindicatele feroviarilor CGSP și CSC au anunțat declanșarea unei greve, începând cu data de 26 mai 2016, la care participă mecanicii de locomotivă și controlorii, care vor instala pichete de grevă în fața depourilor și atelierelor.

Gările principale și atelierele de lucru din regiunea valonă vor fi blocate, dar greva va fi resimțită în întreaga rețea belgiană de transport feroviar. Societatea Națională a Căilor Ferate Belgiene (SNCB) a anunțat că vor fi perturbări semnificative ale circulației feroviare, fiind imposibil de prezis locurile și impactul acestor acțiuni – diferite de la o regiune la alta.

Cetățenii români care intenționează să călătorească cu trenul în Regatul Belgiei se pot informa accesând pagina oficială Internet a SNCB – www.belgianrail.be/fr/actualite/greves-ete.aspx, paginile de Twitter și Facebook ale SNCB, precum și a anunțurilor din gări / stațiile feroviare.

Ministerul Afacerilor Externe recomandă consultarea paginii de Internet www.mae.ro și reamintește faptul că cetățenii români care se deplasează în străinătate au la dispoziție aplicația „Călătorește în siguranță” (disponibilă gratuit în „App Store” și „Google Play”), care oferă informații, sfaturi de călătorie și posibilitatea de a fi alertați, în cazul în care apar situații speciale.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atentionare-de-calatorie-in-belgia-greva-a-lucratorilor-feroviari-23876.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atentionare-de-calatorie-in-belgia-greva-a-lucratorilor-feroviari-23876-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv