loading…

O persoană a murit și alte trei au fost rănite, azi noapte, într-un atac armat care a avut loc într-o sală de concerte din New York, unde trebuia să apară artistul hip-hop T.I., au declarat reprezentanți ai poliției, citați de Associated Press.

Incidentul a avut loc în jurul orei locale 22.15, miercuri noapte, la cel de-al treilea etaj al complexului Irving Plaza, New York.

Un bărbat de 33 de ani a fost împușcat în stomac, fiind transferat de urgență la un spital unde a murit la scurt timp. Un alt bărbat de 34 de ani a fost împușcat în piept și se află în stare critică.

Alte două persoane – o femeie de 26 de ani și un bărbat de 30 de ani – au împușcate la nivelul picioarelor, dar rănile lor nu le pun în pericol viețiile.

“Dintr-odată am auzit pe cineva spunând că o persoană a fost împușcată”, a declarat Elijah Rodriguez, unul dintre cei aflați în public, adăugând că artistul T.I. trebuia să-și înceapă concertul la 21.00 – 21.30 (fus orar local), dar nu a mai apărut pe scenă.

Nicio persoană nu a fost arestată. Capacitatea sălii în care s-a produs atacul armat este de 1.025 de persoane.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atac-armat-intr-o-sala-de-concerte-un-mort-si-trei-raniti-23857.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/atac-armat-intr-o-sala-de-concerte-un-mort-si-trei-raniti-23857-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv