loading…

Șase persoane au fost rănite, dintre care cinci au ajuns la spital, după o ciocnire violentă între un camion și un microbuz, pe DN1.

Potrivit purtătorului de cuvânt ISU Sibiu, Bianca Săbău, șoferul microbuzului, un tânăr de 19 ani, din Rășinari, jud. Sibiu, precum și patru din cei șapte prieteni cu care mergea spre Alba, au fost răniți, dar și șoferul camionului, un bărbat de 46 de ani și încă un bărbat din Bihor, toți fiind duși cu ambulanțele la Spitalul Clinic Județean de Urgență.

„Cinci victime au fost preluate de ambulanțe SMURD și una de SAJ. Victimele din microbuz au între 17 și 27 de ani, iar cele din camion au 46, respectiv 40 de ani. Toți au suferit traumatisme cranio-faciale și craniene, dar și fracturi de membre. Cele șase victime au fost transportate la Unitatea de Primiri Urgențe din Sibiu”, a declarat, pentru Mediafax, Bianca Săbău, purtătorul de cuvânt al ISU Sibiu.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz.

Sursă foto: oradesibiu.ro

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-grav-sase-persoane-ranite-dupa-o-ciocnire-intre-un-camion-si-au-microbuz-galerie-foto-23850.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-grav-sase-persoane-ranite-dupa-o-ciocnire-intre-un-camion-si-au-microbuz-galerie-foto-23850-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv