loading…

Șase persoane au fost rănite, trei dintre ele fiind transportate la spital, joi, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident în Otopeni, pe DN1, la ora transmiterii acestei știri, circulația fiind restricționată pe sensul de intrare în Capitală.

Șase persoane au fost rănite, joi, în Otopeni județul Ilfov, după ce mașinile în care se aflau au fost implicate într-un accident rutier pe DN1, anunță Inspectoratul pentru Situații de Urgență(ISU) București Ilfov.

Potrivit reprezentanților instituției, trei dintre victime au fost duse la spital pentru îngrijiri medicale, celelalte refuzând transportul, însă toate sunt conștiente și cooperante, fără răni grave.

În accident au fost implicate patru autoturisme, anunță Inspectoratul de Poliției Ilfov. Potrivit reprezentanților instituției, datele preliminare arată că accidentul s-a produs după ce șoferul unui autoturism a frânat brusc și a intrat în coliziune cu o altă mașină care circula regulamentar. Alte două autoturisme care veneau din spate au fost și ele implicate.

La ora transmiterii acestei știri, circulația este restricționată pe DN1 în Otopeni, pe sensul de intrare în Capitală.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-grav-pe-dn1-sase-persoane-ranite-circulatia-restrictionata-23878.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/accident-grav-pe-dn1-sase-persoane-ranite-circulatia-restrictionata-23878-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv