loading…

Polițiștii de frontieră efectuează, în această dimineață, 20 de percheziții în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin pentru destructurarea unei grupări specializate pe contrabanda de țigări.

Potrivit anchetatorilor, un număr de 20 de percheziții sunt efectuate, miercuri dimineața, în județele Timiș, Arad și Caraș-Severin, de polițiștii de frontieră și jandarmi, la persoane suspectate că ar face parte dintr-o grupare specializată în contrabanda de țigări.

Conform surselor citate, din cercetări a reieșit că gruparea aducea țigările de contrabandă din Ucraina la Arad, fiind apoi distribuite în Timiș și Caraș-Severin.

“Gruparea infracțională formată din 18 cetățeni români, majoritatea domiciliați pe raza judetelor Timiș, Arad și Caraș-Severin, acționa pe raza acestor județe și era structurată pe mai multe paliere, respectiv organizatori, furnizori transportatori și cumpărători, fiecare dintre aceștia având roluri si atribuții precis delimitate. Astfel în perioada iunie 2015-mai 2016 printr-o monitorizare permanentă a grupului infracțional și activități specifice de contracarare a acțiunilor ilicite de contrabandă executate împreună cu ofițerii din cadrul D.G.I.P.I. – S.I.P.I. Timișoara și Serviciului de Operațiuni Speciale Timiș, polițiștii de frontieră timișeni au confiscat importante cantități de țigări de contrabandă de proveniență ucraineană”, se arată într-un comunicat transmis de Poliția de Frontieră Timișoara.

La finalul perchezițiilor, un număr de 20 de persoane vor fi duse la audieri la sediul DIICOT Timișoara. 

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-perchezitii-pentru-destructurarea-unei-grupari-de-traficanti-de-tigari-23796.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/zeci-de-perchezitii-pentru-destructurarea-unei-grupari-de-traficanti-de-tigari-23796-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv