Autor:
Radu Andreea
| miercuri, 25 mai 2016 | 0 Comentarii
| 55 Vizualizari

Barack Obama

Preşedintele american şi-a demonstrat în dese rânduri talentul muzical şi pare să nu lase să-i scape nicio ocazie de a mai cânta câte ceva. De această dată Obama s-a întâlnit cu tineri vietnamezi la Ho Chi Minh, miercuri, în ultima etapă a unei vizite de trei zile în Vietnam, prilej cu care şi-a etalat cunoştinţele de beatbox.

Preşedintele american răspundea întrebărilor tinerilor vietnamezi când a fost interpelat de o tânără care i-a mărturisit că este solistă de hip-hop. Obama i-a cerut imediat să facă câteva rime freestyle şi i-a dat ritmul susţinând o scurtă sesiune de beatbox.

Tânăra a improvizat câteva versuri în vietnameză pe ritm, în aplauzele celorlalţi aproximativ 800 de tineri care participau la întâlnirea cu liderul american. Apoi i-a spus preşedintelui american că numele ei este Suboi şi că a cântat despre oamenii foarte bogaţi care însă nu sunt fericiţi.

Suboi, pe numele său adevărat Hang Lam Trang Anh, are 26 de ani şi este o vedetă printre tinerii vietnamezi, fiind considerată “regina hip-hop” din această ţară asiatică.

Următoarea destinaţie a turneului asiatic a preşedintelui american este Japonia.Tag-uri:
Obama, obama beatbox, presedintele americii, SUA, Hang Lam Trang Anh, Japonia, Ho Chi Minh

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/obama-intvw-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/obama-intvw-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Radu Andreea | miercuri, 25 mai 2016 | 0 Comentarii | 55 Vizualizari Barack Obama Preşedintele american şi-a demonstrat în dese...

Preluat de la EVZ