loading…

Vocea angajaților din domeniul apărării, care au protestat, astăzi, în fața Palatului Cotroceni s-a făcut auzită. O delegație formată din reprezentanți ai sindicatelor din industria de apărare a fost primită la Cotroceni, de consilierul prezidențial Ion Oprișor.

Oamenii sunt nemulțumiți de faptul că autoritățile nu dotează armata cu echipamente produse în România.

Confederațiile sindicale Cartel Alfa și BNS fac un apel către CSAT de a se concentra asupra problemelor din domeniul militar, ținând seama de contextul geopolitic actual. Președintele Cartelului Alfa, Bogdan Hossu, a spus că cei doi la sută din Produsul Intern Brut alocați structurilor de apărare sunt orientați către exporturi din cauza contractelor de achiziții încheiate cu partenerii din străinătate.

Acesta dorește ca resursele și capacitățile din România să fie folosite pentru a construi și dezvolta tehnică de luptă în țara noastră.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/reprezentantii-sindicatelor-din-industria-de-aparare-primiti-la-cotroceni-dupa-protest-23841.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/reprezentantii-sindicatelor-din-industria-de-aparare-primiti-la-cotroceni-dupa-protest-23841-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv