Autor:
Petrisor Cana Radu Andreea | miercuri, 25 mai 2016 | 4 Comentarii
| 1317 Vizualizari

S-a încheiat necropsia inimii lui Dan Condrea

Cercetările efectuate în cazul morţii lui Dan Condrea continuă. Concluziile provizorii ale autopsiei fostului patron Hexi Pharma au relevat faptul că moartea victimei a fost violentă şi a survenit în urma accidentului rutier. La Institutul Național de Medicină Legală „Mina Minovici”, medicii legiști au examinat inima lui Condrea şi au ajuns la concluzia că acesta nu suferea de vreo afecțiune cardiacă.

UPDATE: Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie a emis următorul comunicat: 

Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie este împuternicit să aducă la cunoştinţa opiniei publice următoarele:

În continuarea cercetărilor efectuate în cauza privind accidentul rutier produs la data de 22 mai 2016, soldat cu decesul conducătorului auto, concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri şi planuri dure, cât şi prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) şi sunt în legătură de cauzalitate directă necondiţionată cu decesul.

Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menţionat mai sus.

În cauză urmează a fi efectuate analize ADN. Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare.

De asemenea, la cercetarea la faţa locului au fost identificate telefoanele victimei, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziţie informatică, precum şi cartea de identitate şi permisul de conducere ale acesteia.

Pe măsura derulării cercetărilor, vom informa opinia publică.

UPDATE Sicriul cu trupul lui Dan Condrea a ajuns la Capela Cimitirului Sfânta Vineri. Miliardarul a fost imbrăcat cât mai simplu, cu cămaşă albă şi costum negru.

UPDATE: Necropsia inimii lui Dan Condrea s-a încheiat. Surse medico-legale au declarat, pentru „Evenimentul Zilei” că patronul Hexi Pharma nu avrea vreo problemă cu inima. Totodată, cadavrul omului de afaceri urmează să fie cosmetizat și îmbrăcat de către o firmă de pompe funebre.Necropsia cadavrului celui care a fost Dan Condrea, începută luni dimineaţa, a continuat, astăzi, cu analiza asupra inimii celui decedat. Specialiştii de la Serviciul de Medicină Legală (SML) Ilfov vor să afle dacă fostul patron al Hexi Pharma, firma anchetată de Parchetul General în scandalul dezinfectanţilor din spitalele româneşti, sufera de vreo boală cardiacă şi dacă a suferit un infarct în timp ce conducea maşina în care şi-a pierdut viaţa.
După investigaţii amănunţite, inima va fi repusă în pieptul lui Dan Condrea care va putea fi înmormântat creştineşte.
La necropsie participă o echipă formată din procuror şi poliţişti. Tot astăzi sunt aşteptate rezultatele testelor ADN care pot să confirme, cu certitudine, dacă bărbatul desfigurat în urma accidentului care a avut loc duminică seara, pe şoseaua care leagă localităţile ilfovene Corbeanca şi Buftea, este Dan Condrea.

Aşa cum a dezvăluit EVZ, ieri, soţia lui Dan Condrea, medicul oftamolog Uliana Ochinciuc, l-a recunoscut pe afacerist după lobii urechilor şi după două aluniţe, de pe obrazul drept.

Tag-uri:
iml, inima, dan condrea, evz, sotia lui dan condrae, hexi pharma, necropsie, dan condrea accident, accident dan condrea, condrea accident rutier, scandal hexi pharma, scandal dezinfectanţi diluati, scandal diluati, dezinfectanti, dan condrea a murit, sicriu dan condrea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/24-iml-db145004-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/24-iml-db145004-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Petrisor Cana ,  Radu Andreea | miercuri, 25 mai 2016 | 4 Comentarii | 1317 Vizualizari S-a încheiat necropsia inimii lui Dan...

Preluat de la EVZ