loading…

În jur de 3,000 de cetățeni ruși au părăsit țara pentru a se alătura grupărilor teroriste internaționale, afirmă Yevgeny Ilin, prim-adjunctul președintelui Comisiei Naționale Antiteroriste, citat de agenția de știri TASS.

Potrivit oficialului rus, cei mai mulți dintre aceștia erau din Districtul Federal Nord-Caucazian, fără educație, cu probleme financiare și aveau între 20 și 29 de ani.

Majoritatea celor care susțineau ideologie extremistă s-au îndreptat spre zonele cu “activitate teroristă intensă,” trecând prin Turcia și Egipt, a mai afirmat Yevgeny Ilin.

Oficialul rus a făcut aceste declarații în cadrul unei conferințe pe tema terorismului care a avut loc miercuri, la Krasnoyarsk, Rusia.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/oficial-rus-aproximativ-3-000-de-cetateni-rusi-s-au-alaturat-gruparilor-teroriste-de-peste-hotare-23820.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/oficial-rus-aproximativ-3-000-de-cetateni-rusi-s-au-alaturat-gruparilor-teroriste-de-peste-hotare-23820-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv