loading…

Ionuț Popa, antrenorul echipei ACS Poli Timișoara, îi acuză pe arbitri după ce bănățenii au pierdut, 0-5 cu FC Voluntari și au retrogradat în Liga a 2-a. Ionuț Popa a declarat că vrea să reconstruiască echipa ACS Poli Timișoara în eșalonul secund.

Eu am mai mult de 10 ani de fotbal în Divizia A, dar ce s-a întâmplat azi lasă loc de interpretări, ceva de toată jena. Eu am avut o înțelegere cu cei de la Timișoara să preiau această echipă și să o reconstruim împreună după retrogradare. Eu nu spun că jucătorii trebuie să renunțe, ba dimpotrivă, la cum au început a doua repriză, au avut ocazii, chiar îi felicit. A venit acea eliminare pe care nimeni nu o înțelege, probabil doar arbitrul de centru. Dacă am vorbi despre arbitraj, am putea scrie o carte despre ce s-a întâmplat astăzi. Bravo celor din comisie, bravo celor care conduc fotbalul românesc!“, a declarat Ionuț Popa la DolceSport.

Putem spune și despre arbitraj, dar mai bine nu comentăm. A fost un joc destul de slab al nostru. Orice eșec, orice retrogradare ne pun pe gânduri. Sunt foarte supărat. Avem și noi partea noastră de vină, dar și conducerea are vina ei“, a declarat Cristian Bărbuț, fotbalistul formației ACS Poli Timișoara.

Ianis Zicu, jucător care a evoluat în Italia, la Internazionale și AC Parma, a retrogradat pentru prima dată în carieră.

Sunt supărat că am retrogradat, nici nu-mi imaginam vara trecută că vom ajunge în această situație. În ultimele etape am primit peste 30 de goluri, eu n-am mai trăit așa ceva. Unii au așteptat să fie plătiți, eu am ales să depun memoriu. Este prima dată în carieră când retrogradez, am avut un final de sezon penibil“, a spus Ianis Zicu, jucătorul echipei ACS Poli Timișoara.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ionut-popa-acs-poli-timisoara-am-putea-scrie-o-carte-despre-arbitrajul-de-astazi-23847.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/ionut-popa-acs-poli-timisoara-am-putea-scrie-o-carte-despre-arbitrajul-de-astazi-23847-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
loading... ...

Preluat de la romania ntv