loading…

Firma Hexi Pharma a transmis, astăzi, într-un comunicat de presă că nu a avut niciodată bacterii în dezinfectanți, cum s-a întâmplat în cazul dezinfectanților de la Romchim.

„Niciodată nu a plecat din fabrica Hexi Pharma vreun dezinfectant cu bacterii. De fiecare data, pe fiecare lot în parte, s-au făcut teste, dacă au fost probleme s-au identificat la timp, astfel încât sub nici o forma nu au ajuns produse cu bacterii către orice fel de utilizator, fie el spital clinica sau persoana fizică”, a transmis Hexi Pharma.

Mesajul vine după ce analizele de laborator realizate de către medicii de la Spitalul Elias au arătat că săpunul dezinfectant Maxil produs de firma Romchim folosit în spital, avea în 2014, două milioane de bacterii pe milimetru.

RECOMANDAREALERTĂ ÎN SPITALE. Bacterii de hazna, descoperite de un medic la microscop într-un săpun livrat spitalelor!

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/hexi-pharma-nu-am-avut-niciodata-bacterii-in-dezinfectanti-23823.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/hexi-pharma-nu-am-avut-niciodata-bacterii-in-dezinfectanti-23823-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv