Autor:
Petrisor Cana
| marţi, 24 mai 2016 | 1 Comentarii
| 277 Vizualizari

Hoţul a evadat din arestul Poliţiei Capitalei folosind identitatea altuia

Întâmplare şocantă la arestul Poliţiei Capitalei, cunoscut şi ca “Beciul Domnesc”. Un individ arestat pentru furt a reuşit să îi păcălească pe gardienii de la Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă şi a evadat îmbrăcat în hainele unuia care trebuia să fie pus în liberatate. Hoţul s-a folosit de faptul că semăna izbitor cu cel care urma să părăsească arestul şi i-a luat buletinul. Incidentul a avut loc marţi seara, iar conducerea Poliţiei Capitalei a sesizat procurorii care fac cercetări în acest caz.

Incidentul de necrezut a avut loc, marţi seara, în jurul orelor 18.15. Bărbatul aflat sub puterea unui mandat de arestare preventivă şi încarcerat în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă a evadat atribuindu-şi identitatea altei persoane private de libertate, ce urma să fie pusă în libertate la expirarea ordonanţei de reţinere, informează Poliţia Capitalei.

Surse judiciare au declarat, pentru “Evenimentul zilei” că fugarul era arestat pentru furt.

Din primele verificări a rezultat că bărbatul a evadat în momentul în care a fost declanşată procedura de punere în libertate a celui reţinut şi i-a indus în eroare pe agenţi declarându-şi în mod fals identitatea.

Mai mult, hoţul s-a îmbrăcat în hainele celuilalt bărbat. Având asupra sa documentele celui ce urma să fie pus în libertate şi profitând şi de o asemanare fizică cu acela, a fost pus în libertate în mod eronat.

A fost sesizată unitatea de parchet competentă şi în prezent se efectuează cercetări pentru stabilirea împrejurărilor ce au condus la producerea acestui incident, precum şi sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de evadare şi de fals privind identitatea.
Hoţul arestat în acte a fost dat în urmărire.

Tag-uri:
Arestare Preventivă, evadare, filme, arest, Politia Capitalei, hot, urmarire, furat, hainele, identitatea, Beciul Domnesc, ras, urmarit

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/arestul-capitralei-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/arestul-capitralei-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialJustiţie
Autor: Petrisor Cana | marţi, 24 mai 2016 | 1 Comentarii | 277 Vizualizari Hoţul a evadat din arestul Poliţiei Capitalei...

Preluat de la EVZ