Autor:
Mircea Marian
| miercuri, 25 mai 2016 | 0 Comentarii
| 41 Vizualizari

Predoiu, Firea şi Nicusor Dan, la postul B1

Candidata PSD la Primăria Capitalei, Gabriela Firea, a spus că ea şi Cătălin Predoiu, candidatul PNL, deţin soluţiile corecte pentru criza de la RADET. Ea a răspuns pozitiv propunerii lui Predoiu de schimbare a legislaţiei RADET.

“Cele afirmate aici şi de mine şi de domnul Cătălin Predoiu sunt reale. Noi suntem singurii candidaţi din acest platou care ne-am întâlnit cu managementul şi sindicatele din RADET, prin urmare cunoaştem, stăpânim cât se poate de bine lucrurile şi desfăşurarea evenimentelor de la RADET şi am propus soluţii aş spune asemănătoare pentru că acestea sunt cele corecte”, a spus Firea.

Disputa a pornit după ce Nicuşor Dan a susţinut că Firea şi Predoiu nu ştiu câte centrale RADET sunt în Bucureşti.

“Domnul Nicuşor Dan ne pune întrebarea pe care i-a pus-o Denise Rifai şi la care n-a ştiut să răspundă şi a aflat acolo că-s patru cu trei. Concetraţi-vă dumneavoastră pe viziunea oraşului şi pe cifre care n-au niciun sens. RADET are trei centrale şi mai sunt pe lângă astea cele ale ELCEN-ului. Asta credeţi că este important pentru un primar general? Şi dacă-s patru şi nu-s trei, asta credeţi că este important?”, a atacat Predoiu.

Nicuşor Dan a replicat că RADET are 47 de centrale şi că 33 au fost refuncţionalizate.

“Dacă este aşa, de ce n-aţi corectat-o pe doamna Rifai care v-a pus aceeaşi întrebare şi v-a corectat, v-a dat cifra pe care v-am dat-o şi eu? De ce aţi tăcut în emisiune? Care e adevărul pe care îl îmbrăţişaţi pentru că se pare că aveţi două tipuri de mesaje…”, a punctat Predoiu.

Firea a afirmat că ea şi Predoiu nu sunt la şcoală să fie scoşi la catedră şi să spună Nicuşor Dan că au greşit o virgulă, fiind ameni responsabili cu programe de guvernare şi soluţii. “Aici nu suntem elevii scoşi la tablă de domnul diriginte care ne spune că am greşit o virgulă, că pe urmă îi scoatem şi noi pe aceia care ne scot la tablă la materia la care ne pricepem noi mai bine”, a concluzionat Firea.

“Fiţi decent, domnule Nicuşor Dan, dumneavoastră aveţi două tipuri de mesaje, dumneavoastră sunteţi un om cu două feţe şi practicaţi acest lucru permanent”, l-a acuzat şi candidatul PNL.

Tag-uri:
catalin predoiu, gabriela firea, nicusor dan, denise rifai, radet, B1, dezbatere

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dezbatere_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dezbatere_1-465x390-300x175.jpgrootstireaActualitate/EsentialPolitica
Autor: Mircea Marian | miercuri, 25 mai 2016 | 0 Comentarii | 41 Vizualizari Predoiu, Firea şi Nicusor Dan, la postul...

Preluat de la EVZ