Autor:
Ionel Dancu
| miercuri, 25 mai 2016 | 0 Comentarii
| 17 Vizualizari

Liderii judeţeni PSD care nu vor obţine rezultatele pe care le-au promis la alegerile locale vor fi eliminaţi din conducerea partidului şi organizaţiile ar putea ajunge până la măsura extremă a dizolvării, a anunţat preşedintele PSD, Liviu Dragnea. Trei organizaţii judeţene PSD din Transilvania ar putea să aibă această soartă.

“După alegerile locale, va fi un Comitet Executiv în care vom stabili mult mai multe lucruri. În primul rând, calea de urmat, asta pe baza unei analize care va fi importantă şi de asemenea în judeţele unde nu o să vedem niciun fel de schimbare faţă de rezultatele tradiţionale, acolo vom lua măsuri drastice, mergând până la dizolvarea organizaţiei. Sunt deja trei judeţe care se califică deja pentru această situaţie. Aceasta este vestea proastă. Vestea bună este că sunt doar trei”, a explicat Liviu Dragnea.

Dragnea a refuzat să nominalizeze cele trei organizaţii care riscă dizolvarea dar a precizat că organizaţiile judeţene PSD din Sibiu şi Cluj nu vor fi în această situaţie.

“Acum eu estimez, eu nu sunt vrăjitor, ca să ştiu de dinainte dacă ceea ce bănuiesc eu, se va întâmpla. Dar după alegeri o să avem rezultatele pe masă. Sper să mă înşel eu. (…) Aproape le ştiţi, dar eu sper ca colegii noştri să se trezească, să înţeleagă că trebuie să iasă din acest tip de organizaţie de tip scoică, ei pentru ei, ei între ei, necomunicând cu cetăţenii”, a mai spus liderul PSD.Tag-uri:
Liviu Dragnea, Partidului Social, Comitet Executiv, organizatii, ardeal, dizolvare

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/psd-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/psd-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPartide
Autor: Ionel Dancu | miercuri, 25 mai 2016 | 0 Comentarii | 17 Vizualizari Liderii judeţeni PSD care nu vor obţine...

Preluat de la EVZ