Autor:
Carmen Vintilă
| miercuri, 25 mai 2016 | 3 Comentarii
| 787 Vizualizari

Cristiana Anghel

Dan Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din judeţul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea. Moartea patronului Hexi Pharma a născut imediat fel de fel de scenarii, dat fiind scandalul de amploare al dezinfectanților diluați în care acesta fusese implicat.

Parlamentarii își pun și ei întrebări cu privire la acest caz. Unii nu au dorit să-și facă publice opiniile, ancheta fiind în curs. Alții au venit cu ipoteze interesante. 

Pe președintele Comisiei de Sănătate din Camera Deputaților l-am prins la telefon în timp ce era la volan. Florin Buicu (PSD) nu a vrut să-și dea foarte mult cu părerea, având în vedere speculațiile care se fac de două zile încoace. “E foarte clar faptul că diluarea dezinfectanților e o crimă (…). L-or fi ajuns blestemele!”, a spus Buican. 

Continuarea pe premium.evz.ro

Premium.evz.ro este platforma cu plată a site-ului „Evenimentul zilei”, cuprinzând o selecție exclusivă de materiale de presă de calitate.Tag-uri:
Dan Condrea, accident, masina, sinucidere, hexi pharma, parlament, deputati, senatori, scenarii

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cristiana-anghel-cere-moartea-unui-jurnalist-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/cristiana-anghel-cere-moartea-unui-jurnalist-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialParlament
Autor: Carmen Vintilă | miercuri, 25 mai 2016 | 3 Comentarii | 787 Vizualizari Cristiana Anghel Dan Condrea a murit...

Preluat de la EVZ