loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia – Garda de Coastă au depistat, abandonate în Marea Neagră, 71 de unelte de pescuit industrial.

Ieri, în jurul orei 11:00 polițiștii de frontieră din cadrul Grupului de Nave Mangalia au efectuat o misiune pe Marea Neagră cu o ambarcațiune din dotare, în urma căreia au descoperit, la aproximativ 200 metri de epava de la Costinești, o baliză improvizată nesemnalizată de care erau ancorate 71 de unelte de pescuit industrial (cuști metalice de pescuit).

Polițiștii de frontieră au ridicat în vederea confiscării dispozitivele de pescuit industrial, în valoare totală de 1.775 lei, în acestea neexistând captură de pește.

În cauză, polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ,,pescuit cu alte unelte sau scule neautorizate”.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-custi-de-pescuit-descoperite-in-marea-neagra-in-apropierea-epavei-de-la-costinesti-23806.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-custi-de-pescuit-descoperite-in-marea-neagra-in-apropierea-epavei-de-la-costinesti-23806-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv