loading…

Copilul de 10 ani peste care a căzut o poartă de fotbal din fier, în timp ce se afla pe un teren de sport din comuna Corbu, a fost transferat la spitalul Fundeni din Capitală, fiind supus la două intervenții chirurgicale.

Cadrele medicale de la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța spun că, aseară, copilul a fost supus unei intervenții chirurgicale după ce a suferit o ruptură de ficat în urma incidentului de pe terenul de fotbal.

În cursul serii, starea lui de sănătate s-a agravat însă, fiind luată decizia de a fi transferat la spitalul Fundeni din București, unde a ajuns în cursul nopții.

În această dimineață el a fost operat din nou, intervenția terminându-se cu bine, în prezent starea de sănătate a copilului fiind stabilă.

Copilul de 10 ani a fost transportat, ieri, la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța, după ce peste el a căzut o poartă de fotbal din fier, în timp ce se afla pe un teren de sport din comuna Corbu. Potrivit autorităților, băiatul se afla pe un teren de fotbal, unde se antrena împreună cu alți colegi, iar la un moment dat mingea trasă de unul dintre aceștia a lovit bara porții, care nu era fixată în sol și care apoi s-a prăbușit peste copil.

Copilul a fost preluat de un elicopter SMURD și a fost transportat la Spitalul Clinic Județean de Urgență Constanța.

Cazul a intrat și în atenția polițiștilor, care urmează, în funcție de gravitatea rănilor suferite de copil, să facă și încadrarea juridică a faptei.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-copilul-10-ani-peste-care-a-cazut-o-poarta-de-fotbal-a-fost-transferat-la-fundeni-23816.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-copilul-10-ani-peste-care-a-cazut-o-poarta-de-fotbal-a-fost-transferat-la-fundeni-23816-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv