Dmitri Medvedev, vizită în Sevastopol

Dmitri Medvedev a efectuat o vizită oficială în cel mai mare oraș al peninsulei Crimeea, Sevastopol. 

Autoritățile oraşului au decis că o astfel de vizită venită de la Moscova merită măsuri speciale, aşa că au decis să vopsescă iarba uscată cu verde.

Un blogger renumit din Rusia, Ilia Varlamov, a postat mai multe fotografii cu isprava celor din Sevastopol pe o rețea de socializare. Imaginile au devenit virale.

Se pare că acestă vopsire este o tehnică specială de plantare numită  “însămânțare hidraulică”. Chiar și asa, opinia publică este de părere că tot procesul de plantare a fost făcut prost.

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dm-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/dm-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Dmitri Medvedev, vizită în Sevastopol Dmitri Medvedev a efectuat o vizită oficială în cel mai mare oraș al peninsulei Crimeea, Sevastopol. Autoritățile oraşului au decis că o astfel de vizită venită de la Moscova merită măsuri speciale, aşa că au decis să vopsescă iarba uscată cu verde.Un blogger renumit din Rusia, Ilia Varlamov, a...

Preluat de la EVZ