loading…

Comisia SRI din Parlament nu a primit încă un răspuns la solicitarea trimisă luni serviciului de informații, principala întrebare adresată fiind dacă scandalul dezinfectanților din spitale a fost clasificat ca fiind de securitate națională și dacă au fost instituite filaje în această speță.

“Nu. Eu sunt prezent de dimineață și am coborât de la Comisie chiar înainte de a începe conferința de presă. Nu am primit acel răspuns. Acel răspuns e foarte important. Vă asigur că sunt cât se poate de pertinente întrebările și aștept la fel ca și dumneavoastră răspunsul din partea Serviciului Român de Informați și sper că vor fi operativi”, a declarat vicepreședintele Comisiei de control a activității SRI, Marius Octavian Popa.

El a dat câteva detalii și despre solicitarea trimisă conducerii SRI.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/sri-nu-le-a-raspuns-inca-parlamentarilor-din-comisia-de-control-23760.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/sri-nu-le-a-raspuns-inca-parlamentarilor-din-comisia-de-control-23760-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv