Autor:
Daniel Teodoreanu
| marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii
| 57 Vizualizari

Statul asiatic este unul în care sărăcia extremă generează situaţii de viaţă care par desprinse din alte vremuri.

În contrast cu noţiunile de urbanism şi trai civilizat, imaginile care provin din Bangladesh arată o lume în care lipsurile de tot felul sunt prezente pretutindeni.

Când nu muncesc pentru a-şi câştiga existenţa, copiii se scaldă în apele foarte poluate cu reziduuri şi se joacă printre mormanele de gunoaie.

Hrana este vândută şi preparată direct pe pământ, ceea ce demonstrează că vesela reprezintă un lux pentru multe familii ce trăiesc în acea parte de lume.

Lipsa apei menajere are efecte devastatoare asupra populaţiei, în acest sens fiind sugestivă o fotografie în care o mamă îşi inspectează odrasla, în căutarea păduchilor.

Cartierele dezolante şi compuse din cocioabe completează un peisaj care într-adevăr te face să te gândeşti la decorurile filmelor despre Evul Mediu.

Sursă foto: klyker.comTag-uri:
Evul Mediu, saracie, saracie extrema, Bangladesh, gunoi, tone de gunoi, poluare, paduchi, paduchi saracie, Bangladesh saracie, foto, foto saracie

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/bangladesh-si-aerul-sau-de-ev-mediu-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/bangladesh-si-aerul-sau-de-ev-mediu-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialPanorama
Autor: Daniel Teodoreanu | marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii | 57 Vizualizari Bangladesh si aerul sau de EV MEDIU ...

Preluat de la EVZ