loading…

Aproximativ 550 de imigranți care încercau să ajungă în Europa călătorind pe mare au fost găsiți marți, au anunțat gărzile de coastă libiene, citate de Le Figaro online.

“Gărzile de coastă din vestul Libiei care patrulează în zona rafinăriei Zaouia (la 45 de kilometri distanță de Tripoli) au găsit marți patru bărci pneumatice în care se aflau aproximativ 550 de imigranți clandestini”, a informat colonelul Ayoub Qassem, purtătorul de cuvânt al forțelor navale libiene.

Majoritatea acestor imigranți provin din mai multe țări din Africa, a declarat acesta pentru AFP.

“Printre aceștia se numără treizeci de femei, dintre care opt însărcinate și trei copii”, a precizat el. “Imigranții au fost predați autorităților de luptă împotriva migrației clandestine înainte de a fi transferați în centre de primire”, a adăugat Qassem.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/peste-500-de-imigranti-clandestini-au-fost-gasiti-in-largul-coastelor-libiei-23756.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/peste-500-de-imigranti-clandestini-au-fost-gasiti-in-largul-coastelor-libiei-23756-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv