Autor:
Matei Năstase
| marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii
| 126 Vizualizari

Dezinfectanți Hexi Pharma

Jurnalistul Cătălin Tolontan susține că fostul președinte al României, Traian Băsescu, și actulul șef al statului, Klaus Iohannis, au utilizat dezinfectanți Hexi Pharma.

Potrivit Tolo.ro, SPP declară că nu a folosit dezinfectanți de la firma pe care o patronată Dan Condrea, dar nu a spus că face asistența sanitară a președintelui cu medici de la Spitalul Militar.

Totodată, Spitalul Militar, care se ocupă de sănătatea președinteului și a membrilor CSAT, recunoaște că a utilizat biocide diluate la Cotroceni doar doi ani, în ani 2013 și 2014, pe vremea fostului președinte Traian Băsescu.

De altfel, sursa citată indică că acest labirint e desenat cu un singur scop: să nu se mai vorbească de scandalul dezinfectanților diluați la Cotroceni.

Surse citate de GSP arată că ambulanța prezidențială, atât pe vremea lui Traian Băsescu, cât și în timpul actualului președinte, Klaus Iohannis, a folosit dezinfectanții diluați fabricați de firma patronată de Condrea.Tag-uri:
traian basescu, casat, klaus iohannis, hexi pharma, dezinfectanti diluati, dezinfectanti, spitalul militar, ambulanta, spp, presedinte, membri csat, basescu, iohannis, dan condrea

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/hexi-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/hexi-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Matei Năstase | marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii | 126 Vizualizari Dezinfectanți Hexi Pharma Jurnalistul Cătălin Tolontan susține că...

Preluat de la EVZ