Autor:
Nadina Zisu
| marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii
| 171 Vizualizari

Sursă foto: RomaniaPress.ro

Dacă scandalul Hexi Pharma a ţinut prima pagină a ziarelor de la momentul apariţiei primelor informaţii, moartea patronului companiei care distribuia dezinfectanţi diluaţi în spitale din România devine cel mai discutat fapt de presă din ultimii ani. Din ce în ce mai multe ipoteze, susţinute de argumente reale sau mai puţin plauzibile planează asupra morţii subite a lui Dan Condrea şi probabil va trece multă vreme până ca explicaţii însoţite de considerente solide să poată fi formulate.

Dan Condrea a fost cunoscut publicului cu precădere în ultima lună, ca fiind deţinătorul companiei de dezinfectanţi, servicii de curăţenie şi arhivare, Hexi Pharma.

Dacă foarte mulţi dintre noi credem că viaţa sa a luat o întorsătură dramatică în momentul în care jurnalistul Cătălin Tolontan a făcut publice informaţii din dedesubturile companiei lui Condrea, soarta acestuia pare însă să se fi schimbat din momentul în care a cunoscut-o pe Uliana, o moldoveacă de peste Prut, cu care s-a căsătorit după divorţul de fosta soţie, Laura, ruptură ce s-a petrecut în condiţii deloc amiabile.

Detalii uluitoare continuă să apară după dispariţia patronului fără scrupule, amănunte ce întregesc puzzle-ul perfect al unui trecut sumbru.

Ce nu ştiu mulţi însă, e că răposatul avea un gust aparte pentru afacerile în afara legii, afinitate întreţinută de altfel prin parteneriatul, atât în plan profesional cât şi personal cu Uliana.

După ce Hexi Pharma i-a adus câteva milioane de euro în conturi, Dan Condrea s-a implicat în afaceri cu videochat, dirijate sub anonimat de un cumnat basarabean.

Pe Uliana, Dan Condrea a cunoscut-o la o petrecere a firmei, la care moldoveanca a fost invitată chiar de contabila firmei. I-a căzut cu tronc de la bun început şi o prezenta tuturor ca pe o femeie “liniştită”, în contrast cu fosta soţie, cu care s-a războit îndelung, încercând să îi ia totul în urma divorţului. Nu ştim la ce s-au rezumat bunurile materiale, însă e foarte sigur că a reuşit să obţină custodia fetiţei de 10 ani pe care o au împreună, fapt cel puţin curios în condiţiile în care Laura depusese nenumărate plângeri  pentru violenţă împotriva lui Condrea, ba chiar le-ar fi prezentat autorităţilor imagini în care acesta era surprins cu o rangă ţinând o rangă în mână.

Tag-uri:
Dan Condrea, Hexi Pharma, Cătălin Tolontan, uliana condrea, uliana lui condrea, uliana din ungheni, scandalul dezinfectantilor, Pe Uliana, Click aicilegatura lui condrea cu basarabenii, noi amanunte condrea, condrea mort, condrea accident, condrea ucis, condrea ipoteze, condrea sinucidere, SRI, DNA, ancheta dezinfectanti

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/1_92-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/1_92-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Nadina Zisu | marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii | 171 Vizualizari Sursă foto: RomaniaPress.ro Dacă scandalul Hexi Pharma a...

Preluat de la EVZ