loading…

Elevii de clasa a VI-a susțin, astăzi, proba la Matematică și Științe în cadrul Evaluărilor Naționale, după ce ieri au susținut proba de Limbă și Comunicare.

Evaluările de la clasele a II-a, a IV-a și a VI-a continuă marți cu proba de Matematică și Științe susținută de elevii de clasa a VI-a, care au mai susținut luni proba de Limbă și Comunicare.

În continuare, elevii de clasa a IV-a vor susține Evaluarea Națională în perioada 30 mai – 2 iunie, la limba română și matematică, iar cei de clasa a II-a susțin, în perioada 6-10 iunie, proba de scriere și citire în limba română și cea de matematică.

Potrivit metodologiei de organizare a evaluările naționale, rezultatele nu se afișează și nu se trec în catalog. În schimb, profesorii trebuie să construiască planuri individualizate de învățare pe baza cărora elevii să poată recupera materia. Rezultatele de la teste, precum și planurile individuale sunt comunicate elevilor și părinților individual, în condiții de confidențialitate.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/evaluare-nationala-elevii-de-clasa-a-vi-a-sustin-proba-la-matematica-si-stiinte-23740.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/evaluare-nationala-elevii-de-clasa-a-vi-a-sustin-proba-la-matematica-si-stiinte-23740-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv