Autor:
Dodo RomniceanuNadina Zisu | marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii
| 136 Vizualizari

Un amănunt uluitor, scăpat din vedere de aproape toată lumea, apare pe pagina de Facebook a Ulianei Ochinciuc, femeia alături de care Dan Condrea şi-a petrecut ultimii ani de viaţă: Uliana şi Dan Condrea s-au căsătorit pe 22 mai 2012. În 22 mai 2016, ziua în care patronul de la Hexi Pharma intra cu maşina într-un copac de pe şoseaua Buftea-Corbeanca şi murea pe loc, se împlineau patru ani de la nunta lor din Republica Moldova, eveniment discret, intim, la care a participat doar familia miresei din raionul Ungheni.

În seara zilei în care ar fi trebuit să aniverseze patru ani de căsnicie cu tatăl băieţelului său David, Uliana Ochinciuc (Condrea), medic oftalmolog în vârstă de 32 de ani din Republica Moldova, era chemată să recunoască cadavrul desfigurat al soţului său Dan Condrea. Se spune că, în seara respectivă, l-ar fi identificat după haine şi câteva aluniţe. Luni dimineaţă a mers la IML şi l-a mai identificat încă o dată pe bărbatul care, cel puţin din punct de vedere financiar, îi schimbase radical viaţa.  

 „Sănătatea este o comoara pe care puţini ştiu să o preţuiască deşi aproape toţi se nasc cu ea” (Hippocrate), posta Uliana pe Facebook, cu puţin timp înainte de izbucnirea scandalului dezinfectanţilor diluaţi, scandal care a scos la iveală faptul că firma dirijată de soţul său dilua produsele dezinfectante pe care le livra către sute de spitale chiar şi de 2000 de ori (dezvăluirile au fost pornite de către jurnalistul Cătălin Tolontan şi Gazeta Sporturilor).

Uliana împărtăşea adesea cu prietenii de pe Facebook fabuloasele sale călători şi vacanţe la New York, Barcelona, Grecia, Belgia, Sardinia, Veneţia, Mont Blanc, Geneva, Chamonix, faptul că vrea să-şi trăiască bătrâneţea la Zurich. (Citeşte AICI despre conturile din Elveţia ale lui Dan Condrea), dar şi stările sale sufleteşti. Păre o firme sensibilă, impresioantă până la lacrimi de suferinţa copiilor bolnavi de cancer şi de tragedia de la Colectiv.

Pagina de Facebook a Ulianei mai conţine un element esenţial: fotografia de profil, schimbată pe 8 mai, practic în plin scandal Hexi Pharma, deşi pare banală la prima vedere, poate să sugereze ceva grav, poate chiar o ameninţare. Analizată cu atenţie şi interpretată în cheia dezvăluirilor lui Cătălin Tolontan, având în vedere schimbul de replici pe care Uliana îl are cu amica Dianna Meresevski, imaginea – O ciupercă otrăvitoare! – poate căpăta o cu totul altă semnificaţie, putând ascunde chiar o ameninţare voalată .

Dianna Meresevski Mi se pare sau e otravitoare?

Uliana Ochinciuc Da, draga mea, nu ti se pare deloc !

·Dianna Meresevski Te identifici?

Uliana Ochinciuc Ma identifica…

Dianna Meresevski :)))))) nu stiu, nu stiu smile emoticon

Iată ce scria Cătălin Tolontan în urmă cu aproximativ trei săptămâni:

Tolo.ro: A avut probleme infinite în divorțul de fosta soție, Laura, medic și ea.

Ea l-a acuzat că a bătut-o și a trimis către autorități poze cu Dan Condrea ținând o rangă în mână.

Lucrurile au rămas în zona unui conflict sever și, conform Laurei, purtat cu pumnii și bâtele. Femeia și-a scos și certificat medical.

În scrisori tulburate către poliție, Laura spunea că i s-a furat firma, că a dat-o cu capul de asfalt, că soțul face evaziune fiscală și că e un om care nu se dă înapoi de la nimic.

Necrezută de nimeni, ea a început să vadă un complot împotrivă-i.

E împreună cu o tânără de 32 de ani din Republica Moldova, Uliana Ochinciuc.

După ce a venit Uliana de la Chișinău, chiar nu mai suflă nimeni în firmă! Unul dintre oameni a vrut să reclame ceva la autorități și i s-a spus, calm, că Uliana știe niște rackeți care pentru 5.000 de dolari..

Uliana a apărut în firmă cu o verișoară, doi frați gemeni, toți angajați între timp, și cu promisiunea că aduce, dacă e nevoie, și pe amicii pastilați. Nimeni nu s-a îndoit de cuvântul ei și n-au mai existat discuții”.

Scandalul Hexi Pharma a izbucnit după ce Gazeta Sporturilor şi jurnalistul Cătălin Tolontan au dezvăluit, bazându-se pe declaraţiile şi pe documentele furnizate de foşti angajaţi ai firmei, că dezinfectanţii furnizaţi de această spitalelor au concentraţii mult mai mici decât cele înscrise pe eticheta.

Compania Hexi Pharma a fost pusă sub urmărire penală de procurorii Parchetului General pentru participaţie improprie la infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, în dosarul dezinfectanţilor diluaţi din spitale, relatează Agerpres.

Duminică seară, patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost găsit mort într-un autoturism Hexi Pharma, la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac, pe şoseaua dintre Buftea și Corbeanca. Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept.

Condrea era singur în maşină. El a fost recunoscut dupa acte și dupa haine, cadavrul său fiind complet desfigurat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit în plină viteză de un copac.

Condrea nu conducea mașina cu care merge în mod normal, un SUV Porsche Cayenne negru, o mașină mare și cu sisteme de protecție foarte eficiente în caz de accident. Duminică el se afla la volanul unei mașini compacte, de oraș, un Opel Astra.

Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a vedea dacă a fost vorba despre un simplu accident de circulație sau despre o sinucidere.

CITEŞTE ŞI Soţia lui Dan Condrea suna cu DISPERARE pe mobil în momentul accidentului. Cum s-a transformat viaţa de VIS a unei moldovence modeste în cel mai NEGRU COŞMAR. Imagini EMOŢIONANTE de la nuntă | GALERIE FOTO

Noi DEZVĂLUIRI în cazul dispariţiei lui CONDREA. Ce alte afaceri ILEGALE conducea patronul Hexi Pharma şi care este LEGĂTURA sa cu BASARABENII

Tag-uri:
Dan Condrea a murit, accident Dan Condrea, sotie Dan Condrea, nunta Dan Condrea, Uliana Ochinciuc, Raionul Ungheni, Republica Moldova, Dan Condrea IML, dezvaluiri Hexi Pharma

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/uliana2_1-465x390.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/uliana2_1-465x390-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Dodo Romniceanu,  Nadina Zisu | marţi, 24 mai 2016 | 0 Comentarii | 136 Vizualizari Un amănunt uluitor, scăpat din vedere...

Preluat de la EVZ