loading…

Polițiștii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă au depistat în P.T.F. Negru Vodă – județul Constanța un autovehicul marca Mercedes ML care era căutat de autoritățile olandeze, figurând în bazele de date ca fiind furat.

Ieri, în jurul orei 14.00, în P.T.F. Negru Vodă s-a prezentat pentru efectuarea formalităților de frontieră cetățeanul român N.Z., în vârstă de 58 de ani, domiciliat pe raza județului Constanța, care conducea un autovehicul marca Mercedes ML cu numere de R. Bulgaria.

Verificările efectuate în bazele de date de către polițiștii de frontieră au stabilit că autoturismul în cauză era căutat de autoritățile din Olanda, acesta fiind declarat furat.

Față de cele constatate, conducătorul auto a declarat că a achiziționat autovehiculul fără a avea cunoștință despre faptul că acesta este căutat de autorități.

Autoturismul, evaluat la aproximativ 11.500 de lei, a fost indisponibilizat la sediul S.P.F. Negru Vodă până la finalizarea cercetărilor, iar polițiștii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

Galerie foto

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-mercedes-furat-din-olanda-descoperit-in-p-t-f-negru-voda-foto-23745.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/constanta-mercedes-furat-din-olanda-descoperit-in-p-t-f-negru-voda-foto-23745-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv