Autor:
Dodo Romniceanu
| luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii
| 242 Vizualizari

Victor Ponta

Fostul premier Victor Ponta a postat pe Facebook un mesaj şocant după moartea lui Dan Condrea, patronul Hexi Pharma, companie aflată în centrul celui mai mare scandal din sistemul sanitar românesc după ce s-a descoperit că livrează spitalelor dezinfectanţi diluaţi.

Dumnezeule! Chiar e șocant! Ce se întâmplă în țara noastră!? Cum e posibil așa ceva!? Cine are putere să facă așa ceva!? Ce știa acest om și cine se temea de ce știa el!?

Din păcate România în 2016 înseamnă frică, suspiciune și forțe nevăzute care de fapt ne decid viața!

PS – am văzut că a confirmat și Comisia de Control a SRI că în mandatul meu de aproape 4 ani ca Prim Ministru nu am primit NICI MĂCAR O SINGURĂ INFORMARE pe tema “Hexi Pharma”. La fel în mandatul de 3 ani al Premierului Emil Boc! , a scris Ponta pe Faceboo.

Duminică seară, patronul companiei Hexi Pharma, Dan Condrea, a fost găsit mort într-un autoturism Hexi Pharma, la scurt timp după ce maşina s-a izbit puternic de un copac, pe şoseaua dintre Buftea și Corbeanca. Accidentul s-a produs pe o porțiune de drum drept. Condrea era singur în maşină. El a fost recunoscut dupa acte și dupa haine, cadavrul său fiind complet desfigurat după ce mașina pe care o conducea s-a izbit în plină viteză de un copac.

Condrea nu conducea mașina cu care merge în mod normal, un SUV Porsche Cayenne negru, o mașină mare și cu sisteme de protecție foarte eficiente în caz de accident. Duminică el se afla la volanul unei mașini compacte, de oraș, un Opel Astra.

Tag-uri:
Dan Condrea a murit, Dan Condrea accident, Victor Ponta socat, Ponta Facebook, Ponta mesaj Facebook

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/victor-ponta-i-ar-fi-oferit-o-functie-de-conducere-procurorului-liviu-tudose-465x390-2.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/victor-ponta-i-ar-fi-oferit-o-functie-de-conducere-procurorului-liviu-tudose-465x390-2-300x300.jpgrootstireaActualitate/EsentialActualitate
Autor: Dodo Romniceanu | luni, 23 mai 2016 | 0 Comentarii | 242 Vizualizari Victor Ponta Fostul premier Victor Ponta a postat...

Preluat de la EVZ