loading…

Biroul Permanent al Senatului a amânat astăzi, din nou, o decizie privind solicitarea DNA de urmărire penală a fostului ministru de externe, sentorul Titus Corlățean, din cauza lipsei de cvorum.

Președintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, a susținut că, personal, a insistat pentru demararea procedurilor parlamentare și convocarea BP, astfel încât să nu existe speculații.

El a spus însă că este perioadă de campanie electorală, ceea ce ar explica lipsa de cvorum.

Conducerea Senatului urma să stabilească un calendar al dezbaterii solicitării DNA, respectiv să dea un termen comisiei juridice pentru raport și să fixeze o dată pentru votul în plen.

Direcția Națională Anticorupție a cerut Senatului României încuviințarea începerii urmăririi penale pe numele lui Titus Corlățean, fost ministru al Afacerilor Externe, în Dosarul Diaspora pentru fapte de abuz în serviciu și împiedicarea drepturilor electorale, pe care le-ar fi comis îndeplinind funcția ministerială.

Comenteaza aceasta stire

https://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/senatul-amana-din-nou-o-decizie-privind-cererea-dna-in-cazul-corlatean-din-lipsa-de-cvorum-23679.jpghttps://stiri-zilnic.com/wp-content/uploads/2016/05/senatul-amana-din-nou-o-decizie-privind-cererea-dna-in-cazul-corlatean-din-lipsa-de-cvorum-23679-300x300.jpgrootstireaActualitate/Esential
...

Preluat de la romania ntv